Καλώς ήρθατε στο ξενοδοχείο Filoxenia

Φθάνοντας με το πλοίο στην Μήλο, το νησί των χρωμάτων και τις δαντελένιες παραλίες, ρίχνουμε άγκυρα στον Αδάμαντα σε ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της Μεσογείου. Από το λιμάνι και σε απόσταση 500μ. Σε μια ήσυχη τοποθεσία θα συναντήσετε το οικογενειακό πολυτελές “HOTEL-APARTMENTS FILOXENIA”.

Αποτελείται από πέντε δίχωρα διαμερίσματα που μπορούν να φιλοξενήσουν από τρία εώς έξι άτομα. Στο καθιστικό μπορούν να κοιμηθούν δύο έως τρία άτομα, στον χώρο του καθιστικού υπάρχει ακόμα κουζινάκι με πάσο ,L.C.D TV και A.C. Στην κρεβατοκάμαρα υπάρχει διπλό κρεβάτι καθώς επίσης και L.C.D TV και A.C. Στο μονόχωρο διαμέρισμα μπορούν να μείνουν 2 εώς 3 άτομα καθώς υπάρχει ένα διπλό και ένα μονό κρεβάτι, επίσης κουζινάκι με πάσο, L.C.D TV και A.C. Σε όλες τις τουαλέτες θα βρείτε στεγνωτήρα μαλλιών και εάν χρειαστείτε ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο για τον υπολογιστή σας, σας προσφέρετε ΔΩΡΕΑN. Aν μας επισκεφθείτε με το αυτοκίνητο σας και σκεφθείτε το παρκάρισμα κανένα πρόβλημα ενώ προσφέρεται και δωρεάν μεταφορά από το λιμάνι εφόσον μας ειδοποιήσετε.

Σας ευχαριστούμε που μας προσέξατε και σας ευχόμαστε καλή διαμονή στο όμορφο νησί της Αφροδίτης με τις πανέμορφες , ατελείωτες παραλίες.

taxTerm: